Fokvereniging Friesche Paard Midden Nederland
 

Welkom

Al vanaf 1974 organiseert de  Fokvereniging Midden Nederland een fokdag en komt zij op voor de belangen van fokkers en gebruikers van Friese Paarden in Midden Nederland.

Op deze website vindt u informatie over de geschiedenis van de fokvereniging, haar activiteiten en informatie die voor u als fokker en/of gebruiker van de prachtige zwarte parels belangrijk is.

De foto's op deze website zijn  gemaakt door: Ingrid Truijens

 

Ons team

Menno Gorter
Maren Herber
Joëlle van Asch
Willem Lokhorst
Marlies BloemendalNajaar

We kijken met trots terug op de fokdag van 2023 en kijken uit naar ons jubileum jaar met de fokdagen in 2024. De fokdagen zullen zijn op 12 en 13 juli 2024.

Dit najaar hebben we in december nog twee leuke activiteiten gepland. Zorg dat je er bij bent!

𝗢𝗽 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝟭𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘇𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗿𝘂𝗰𝗵𝘁𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱, 𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗯𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗲𝗺𝗯𝗿𝘆𝗼𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲. De lezing is bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. Vanaf 19:00 uur is de ontvangst en om 19:30 start de lezing.

De lezing wordt gegeven door: W.K. Hendriks DVM PhD Dipl ECAR van de Lingehoeve Oost Nederland en door E.M. van Ek van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek. 

Na de lezing borrelen we gezellig na (1 consumptie vanuit de vereniging en borrelhapjes). Voor leden is de lezing gratis. Voor niet-leden is de lezing 5 euro (gepast, contant betalen bij aanvang lezing)

Opgeven kan via: activiteitenfrieschepaardmn@gmail.com o.v.v. naam, aantal personen, lidmaatschap

𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐮𝐮𝐫𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐂𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐧 𝐁𝐮𝐧𝐭
Datum: 30 december
Locatie: Poelweg 5a, Ederveen
Wegens succes in herhaling! Op 30 december organiseren we weer een leuke en leerzame clinic van Corina van den Bunt in Ederveen. Momenteel heeft Corina drie paarden in de lichte tour lopen en ze heeft al eerder dit jaar een geslaagde clinic gegeven voor onze fokvereniging.
Er kan privé een les worden genomen van een half uur. De les is dan 40 euro voor leden van onze fokvereniging en 45 euro voor niet leden.


Clinic is vol. Opgeven kan alleen nog voor de reservelijst. 𝗢𝗽𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗸𝗮𝗻 𝘃𝗶𝗮: 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗽𝗮𝗮𝗿𝗱𝗺𝗻@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺


Vermeld daarbij je naam, je telefoonnummer, de naam van je paard, de klasse waarin je rijdt en of je lid bent van onze fokvereniging.


𝗜𝗻𝗴𝗿𝗶𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗶𝗷𝗲𝗻𝘀 𝗸𝗼𝗺𝘁 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗰𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗼𝗽 𝟯𝟬 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗳𝗼𝘁𝗼´𝘀 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗲𝗹𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀!-